Over mij

Ik ben Femke, 32 jaar oud, woon in het zuiden des lands. Ik heb samen met mijn vriend een zoontje die in mei 2011 geboren is. Mijn hobbys zijn fotografie, lezen en schrijven. Vandaag heb ik besloten om ook maar eens een blog te gaan beginnen. Dit omdat ik zoveel ideeen in mijn hoofd heb, die ik ook weer heel snel vergeet. en om mezelf een beetje te helpen, gebruik ik deze blog. Wat kan je verwachten van dit blog? - Verhalen over mijn leven als moeder, fotograaf en vriendin/partner/weknemer enz enz - Ideeen voor mijn creatieve kant. - Foto's die ik zelf gemaakt heb. - Blogs, foto's, links etc. van dingen die ik zelf inspirerend vind.

zondag 20 mei 2012

Een jaar verder

Hier lig ik dan op mijn bed. Weer een jaar verder. Met een klein kereltje naast me, denk ik terug aan het afgelopen jaar.
De bevalling, de kraamweek, de eerste maanden, de ellendige rugpijn, alles komt weer voorbij op mijn netvlies. Maar natuurlijk ook de gelukkige momenten. De eerste keer zitten, de eerste keer omrollen, de eerste vriendelijke lach.
Na het eerste half jaar is het alleen maar beter geworden. Je raakt gewend aan het kleine mannetje. Je ritme is weer helemaal terug. Je kan weer een beetje gewoon leven.
En als je in die mooie blauwe oogjes kijkt, vergeet je even de zorgen om je heen.
Daarnaast ben ik ook weer aan het werk in het ziekenhuis, wat me zeer goed bevalt. Heel erg naar mijn zin daar.
Met mijn rug gaat het steeds beter. Ik kan weer alles doen en wordt ook steeds onvoorzichtiger. Iets pakken zonder dat je door de knieeen gaat, de kleine man verplaatsen terwijl je rug gebogen is. Noem maar op. Maar het gaat de goede kant op en daar ben ik zo blij mee.

Dan op het gebied van de fotografie. Ik heb weer lekker veel nieuwe ideeen. Ik begin ook weer op internet op zoek te gaan naar tutorials.

- Alfabet maken van dingen uit de natuur.
- Druppelfotografie
- High key fotografie
- Kleine man fotografie

Kortom weer genoeg te doen.

Bovenal wil ik laten merken aan iedereen dat ik weer gelukkiger ben. Dat ik me weer beter voel. Dat ik nu echt kan genieten van mijn kleine en grote man. Dat ik weer terug zit in mijn leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten